Per 31 augustus 2024 is Sportvereniging Haag 88 voor de 12 jeugdspelers op zoek naar een  rolstoelhockeytrainer die zelfstandig trainingen mag verzorgen.

Sportvereniging Haag88 is een sportvereniging waar zowel leden met als zonder een beperking wekelijks kunnen sporten. Wij bieden (zaal) rolstoelhockey, fitness, zwemmen, showdown, bewegen voor CVA-patiënten en badminton.

De rolstoelhockeyers die een nieuwe trainer zoeken rijden in zowel handbewogen als elektrische rolstoelen en trainen op zaterdagochtend van 9:00u. tot 11:00u. in sporthal De Altis, Bruin Kopstraat 1. 2288 EC in Rijswijk.

Onze spelers willen naast lekker sporten worden voorbereid voor deelname aan de nationale competitie van de KNHB die gedurende het seizoen over vijf dagen wordt gespeeld. Als trainer krijg je ondersteuning van een derdejaars stagiair van het ROC Mondriaan en een vrijwilliger regelt alle randzaken.

Uiteraard is er een onkostenvergoeding beschikbaar.

Nadere informatie bij bestuurslid sporttechnische zaken de heer Arie van ‘t Hoog, of bij rolstoelhockeytrainer Thea Smit via het e-mailadres info@haag88.nl of kijk op www.haag88.nl