Welkom

Welkom op de website van Haag 88 voor sporters met een lichamelijke beperking.

Haag 88 is een sportvereniging waar veel verschillende sporten beoefend worden. Sporters met en zonder lichamelijke beperking zijn van harte welkom. De sporten worden beoefend in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer.

Karen Hupkens benoemd tot Lid van Verdienste

on dinsdag, 22 juli 2014.

Tijdens de op 28 november gehouden Algemene Ledenvergadering is Karen Hupkens benoemd tot Lid van Verdienste, Karen is al 29 jaar lid van Haag88, is bestuurslid geweest, heeft kaarten gemaakt om te verkopen, heeft een aantal jaren de verjaardagskaarten verstuurd, helpt bij toernooien, was contactpersoon van de toenmalige afdelingen sjoelen en tafeltennis en helpt momenteel weer bij de afdelingen fitness, showdown en badminton, kortom ze is overal inzetbaar.

Niets is haar teveel, ze zegt zelf: ”ik heb het altijd met plezier gedaan.”
Ze gaat er dus ook gewoon mee door.
Een blijk van waardering is dus ook wel op zijn plaats.

 

 

Tijdens de op 28 november gehouden Algemene Ledenvergadering is Karen Hupkens benoemd tot Lid van Verdienste,
Karen is al 29 jaar lid van Haag88, is bestuurslid geweest, heeft kaarten gemaakt om te verkopen, heeft een aantal jaren de verjaardagskaarten verstuurd, helpt bij toernooien, was contactpersoon van de toenmalige afdelingen sjoelen en tafeltennis en helpt momenteel weer bij de afdelingen fitness, showdown en badminton, kortom ze is overal inzetbaar. Niets is haar teveel, ze zegt zelf: ”ik heb het altijd met plezier gedaan.”


Ze gaat er dus ook gewoon mee door.


Een blijk van waardering is dus ook wel op zijn plaats.

 

IMG 0147

 

zwemmen
 


Mensen met een Beenamputatie

Klik hier voor meer informatie

pijl

 
Footer
Postbus 53393
2505 AJ Den Haag
Giro.  NL89INGB0000435888